Over Marcel van de Beeten | Het Keukenbureau, Harderwijk

Over Marcel van de Beeten

Het Keukenbureau is het bedrijf van Marcel van de Beeten, aangenaam. Ik werk inmiddels dertig jaar in de wereld van de keukens. De eerste jaren legde ik me toe op het monteren van keukens. Tegenwoordig verzorg ik het complete proces: van idee tot schets en uitvoering. Mijn doel? Jouw ideale keuken ontwerpen en bouwen. Dat doe ik met zorgvuldigheid, vakmanschap en passie.

Visie: de mens centraal

In mijn werk staat altijd de mens centraal. Het gaat dus in eerste instantie helemaal niet over mijn product maar over jou. In mijn visie weerspiegelt een keuken of meubel niet alleen het karakter en de smaak van de gebruiker, maar zegt het ook iets over de dieperliggende drijfveren. Belangrijke kernwaarden kunnen bijvoorbeeld zijn: kwaliteit, veiligheid, creativiteit, ordelijkheid en harmonie. Vind jij het belangrijk dat een keuken gezelligheid uitstraalt? Wat houdt gezelligheid dan voor jou in? En waarom vind je gezelligheid belangrijk? Ik graaf dus graag een laagje dieper. Zo komen we samen uit op de juiste uitgangspunten voor jouw nieuwe keuken of meubel zodat hij bij jouw past en je er jaren later nog blij mee bent.

Mijn werkwijze

Als ik een beeld heb van jouw drijfveren en persoonlijk behoeften, maak ik een op maat gesneden plan. Samen gaan we op zoek naar inspiratie, voorbeelden en idee├źn. Om vervolgens de vertaalslag te maken naar jouw keuken. Alles wat we bedenken is uitvoerbaar.

Lees meer over mijn werkwijze