Nieuwe keuken | Het Keukenbureau, Harderwijk

Nieuwe keuken

Is het tijd voor een compleet nieuwe keuken? Oriënteer je dan zorgvuldig. Want er is meer mogelijk dan je waarschijnlijk denkt. We gaan samen op ontdekkingstocht. Daarbij staat in eerste instantie niet het keukenproduct centraal, maar jij als mens. Ons doel: een keuken die niet er niet alleen mooi uitziet, maar ook voldoet aan jouw persoonlijke behoeften wensen en verwachtingen. Kernwaarden zoals o.a.: kwaliteit, veiligheid, ordelijkheid, creativiteit en harmonie / balans spelen hierbij vaak een belangrijke rol.  Gezelligheid, overzicht en ruimte daar waar je zorgeloos de heerlijkste gerechten bereidt. Een keuken dus waar jij je thuis voelt.

Jouw nieuwe keuken modulair samengesteld

Ik werk nauw samen met een gerenommeerde fabrikant van hoge-kwaliteit keukens. Dit bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan kasten, fronten en garnituren. Daarmee stellen we jouw keuken modulair samen. De voordelen van een standaardkeuken, de uitstraling van een maatwerkkeuken. Dát is het idee.

Een nieuwe keuken mét maatwerk-toevoegingen

Kies je voor een mooie, nieuwe keuken van een gerenommeerde fabrikant? Dan kun je deze combineren met maatwerk toevoegingen. Denk aan onder meer een ombouw om de keuken of aan extra kastruimte. Hierdoor sluit de keuken nog beter aan bij je wensen en krijgt je keuken een zichtbaar persoonlijk karakter. Fabricage word verzorgt in eigen werkplaats. Dat geldt trouwens ook voor de handgemaakte maatwerkkeukens.

Ontdek de mogelijkheden van een nieuwe keuken
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en inventarisatie