Keukens en meubels ontwerpen

Keukens en meubels ontwerpen

Aan elke keuken en elke meubel dat word opgeleverd, ligt een goed ontwerp ten grondslag. En dat ontwerpproces begint al tijdens ons eerste – veelal telefonische – contact. Op basis van wat jij me vertelt, beginnen zich dan al de ideeën zich in mijn hoofd te vormen. Het kennismakingsgesprek vindt plaats bij jou thuis. Zodat ik kan zien hoe je woont, wat jouw smaak is en waar de keuken moet komen. In het gesprek achterhalen we jouw wensen, persoonlijke behoeften en kernwaarden die jij belangrijk vindt.

Advies over kleuren, materialen, vormen en apparatuur

Ik adviseer je over kleuren, materialen en vormen. Dat doe ik aan de hand van productmonsters, tekeningen en gerealiseerde projecten. Wil je je graag oriënteren op apparatuur? Over de meest gangbare apparatuur kan ik je zelf meer vertellen. Ook kan een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur in de showroom van de leverancier gerealiseerd worden.

Ontwerp en offerte

Op basis van dit gesprek maak ik een eerste tekening: een bovenaanzicht en een bovenaanzicht. Dit vormt het vertrekpunt van ons vervolggesprek. Dat heeft tot doel om het ontwerp te toetsen, te verfijnen en tot slot te voltooien. Op basis van het ontwerp worden de benodigde materialen en investering berekent. Ga je hiermee akkoord? Dan worden de benodigde materialen: Kastjes, fronten, ladegeleiders, handgrepen en apparatuur bestelt. En in het geval van maatwerk: de plaatmaterialen.

Ga naar stap 2: het maakproces