Keukens: jouw droomkeuken | Het Keukenbureau, Harderwijk

Keukens: jouw droomkeuken

Een keuken is meer dan een functionele plek. Het is een ontmoetingsplek in huis, een plek waar beleving en samenzijn centraal staan. De keuken is daarom een plek in huis die aandacht verdient.

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Ga dan niet over één nacht ijs. Want het is natuurlijk jammer als je over een aantal jaren toch niet meer zo tevreden bent. Omdat de kleuren je niet meer aanstaan. Het goede gevoel er niet is. Of omdat de indeling niet meer bevalt. Het Keukenbureau pakt het daarom anders aan. Ik ga graag samen met jou op ontdekkingstocht. Zodat jij de keuken krijgt die helemaal past bij jouw wensen en waarden.

Visie: de mens centraal

In mijn visie staat in eerste instantie niet het product centraal, maar de mens. Niet de keuken zelf, maar het ‘waarom’ achter jouw wensen. Dat betekent dat ik je wil leren kennen. Ik ontdek graag wat jij belangrijk vindt en waar jij een goed gevoel bij krijgt. En wat het maakt dat je een voorkeur hebt voor bepaalde materialen, kleuren en oplossingen. Op deze wijze kunnen we een betere vertaalslag maken van jou als mens naar een product waar jij je prettig en blij bij voelt.

Welke kernwaarden vind jij belangrijk?

We gaan samen op zoek naar de keuken die voldoet aan jouw wensen, persoonlijke behoefte en drijfveren. Met dat laatste bedoel ik bijvoorbeeld dit: vond je het vroeger heerlijk om bij je vader en moeder in de keuken te zitten? Misschien ben je dan op zoek naar een keuken die jou datzelfde gevoel van veiligheid en gezelligheid biedt. Maar wellicht is kwaliteit, ordelijkheid, creativiteit en harmonie belangrijk voor je. Dit is misschien wat psychologisch. Maar het resultaat is een keuken waarin jij je heerlijk voelt.

Kies voor renoveren, een nieuwe keuken of maatwerk

Bij Het Keukenbureau heb je de volledige keuze. Wil je nog niet investeren in een volledig nieuwe keuken? Nou dan kies je toch voor keukenrenovatie. Toch een nieuwe keuken? Dan is er de keus voor een standaard keuken van een gerenommeerde fabrikant óf voor een volledig handgemaakte keuken, een mix van beide kan overigens ook. Je krijgt bij Het Keukenbureau dus altijd de keuken die past bij jouw budget en wensen. En veel belangrijker, die past bij jou als persoon. Een keuken waar je ook na vele jaren nog even enthousiast over bent.

Lees meer over: